divendres, 20 de juny del 2008

individual, personal, subjectiu

Hi ha algun problema si passo la revetlla sola?

6 comentaris:

Llum ha dit...

No, no n'hi ha cap! Tan de bo ho pogués fer jo! Em toca festa familiar, no suporto els petards... i aquests són dels que es passen :-( Només si trobés algú per anar a una altra revetlla me'n salvaria... però seria revetlla igualment :-(

Unknown ha dit...

Cap ni un! També, passaré la revetlla sola (bé, amb la mare i aquestes coses) i algú m'ha dit si volia anar amb ells, però passo. Avui, ja he optat per no anar a un concert i saps què? És el millor que podia fer. Més val sol que mal acompanyat!

Utnoa ha dit...

Al final potser encara acabaré sortint a sopar amb una amiga i una amiga seva... però no hi ha probabilitats d'èxit... El que em fa sentir malament és no tenir algú fix amb qui passar aquest tipus de festes... ODIO LES FESTES!

Anònim ha dit...

No crec que passi res, m'agrada fer les coses quan la majoria de gent no ho fa i ja fa temps que quan tothom surt jo no ho faig... això que dius al teu comentari, tranquil·la, ens passa a tots, però la vida fa petits regals, espero que ho vagis trobant, fins una altra :)

Utnoa ha dit...

Gràcies pel comentari cesc. Al final va sortir una nit rodona, d'aquelles plenes d'imprevisions, allò que es diu fer sobre la marxa. M'ho vaig passar bé. Llàstima que avui toca estudiar...

Kuroi Neko ha dit...

Si et serveix de consol, jo la vaig passar acabant de corregir unes coses de la programació, acabant d'imprimir-la i tornant-me boja fent l'índex novament. Si et serveix de consol... mentre sentia com tothom s'ho estava passant genial allà fora. Un altre any serà!

Petons!

quina probabilitat hi ha que pugui treure els parèntesi?